Piet Arets overleden

Onlangs ontvingen wij het droevige bericht dat Piet Arets op 80 jarige leeftijd is overleden.

Piet kwam als doaunier van uit het zuiden des lands terecht in de Oost-Achterhoek.
Naast het bewaken van onze landgrens stak hij veel tijd in één van z’n grootste hobby’s: het opleiden van keepers. Dit heeft hij jarenlang bij diverse verenigingen, waaronder FC Trias, met heel veel enthousiasme gedaan. Hierbij gingen prestatie en plezier samen op: eerst hard trainen met de keepers en daarna gezamenlijk een biertje in de kantine.

Nadat hij gestopt was als keeperstrainer bleef Piet als vrijwilliger intensief betrokken bij onze vereniging. Zo heeft hij wekelijks de kunstgrasvelden geborsteld en was hij betrokken bij het monteren en verhangen van de reclameborden. Tijdens de koffiepauze of het drankje na afloop was iedereen vaak stil om te luisteren, genieten en vooral te lachen om de vele anekdotes van Piet over z’n werk of belevenissen op en rond het voetbalveld.

Piet was al een paar jaar ziek maar gelukkig bleef hem een lang en zwaar ziektebed in Hospice de Lelie bespaard. Zelfs daar was hij nog betrokken bij en op de hoogte van het Achterhoekse voetbal en FC Trias in het bijzonder.

Er zal komend weekend op de velden gepaste aandacht worden besteed aan het overlijden van Piet Arets. Wij wensen familie en vrienden veel sterkte bij het verwerken van dit zware verlies.

Bestuur en leden FC Trias

Scroll naar boven