PLANNING TEAMFOTO’S

De eerste bekerrondes zijn achter de rug; in het weekend van 25 en 26 september gaat de competitie weer van start en gaan we ook de eerste teamfoto’s maken. In het weekend van 2 en 3 oktober volgen de overige foto’s.

Wij hebben weer een aantal fotografen bereid gevonden om de teamfoto’s te maken. Gezien het grote aantal teams kan het voorkomen dat sommige teams iets eerder dan voor hun gebruikelijk voor hun wedstrijd aanwezig dienen te zijn.

Klik HIER voor het overzicht met de teams en tijden (versie 20 september).

Volledigheidshalve volgen hieronder nog even enkele regels m.b.t. het maken van de teamfoto’s:

  • Alle spelers dragen het blauwe wedstrijdtenue. (Ook als de wedstrijd zelf in het gele reservetenue gespeeld gaat worden!)
  • Alle leiders/trainers dragen een blauwe FC Trias trainingsjas. (Eventueel is een aantal reservejasjes aanwezig, mocht iemand onverhoopt geen jas bij zich hebben.)
  • De foto’s worden dit jaar op de tribune gemaakt.
  • Aan de seniorenteams het verzoek erop te letten dat alle spelers in het shirt van het betreffende team gefotografeerd worden i.v.m. de shirtsponsoring.

Wij verzoeken alle teams om op tijd en compleet aanwezig te zijn voor het maken van de foto. Bij teams die niet compleet zijn, zullen de namen van de ontbrekende spelers en/of leiders uiteraard wel onder de foto op de website geplaatst worden. Zodra de teamfoto op de teampagina zichtbaar is, verzoeken wij jullie de namen per e-mail door te geven op pr@fctrias.nl, te beginnen met de voorste/eerste rij v.l.n.r. en vervolgens de rijen daarachter eveneens v.l.n.r.

Mochten er vragen zijn, stuur ook dan s.v.p. een e-mail naar pr@fctrias.nl.

Alvast hartelijk dank voor jullie medewerking!

Scroll naar boven