Plus biedt DEF-jeugd en mini’s gratis banaan aan in de rust

Vanaf eind oktober krijgt de DEF-jeugd en krijgen de mini’s van FC Trias in de rust een gratis banaan aangeboden, naast de gebruikelijke (suikervrije) ranja. Deze actie wordt volledig mogelijk gemaakt door Plus Bruggers. De jeugdcommissie van FC Trias is erg blij met deze actie, want naast sporten en bewegen draagt ook gezonde voeding op positieve wijze bij aan de ontwikkeling en gezondheid van een ieder en kinderen in het bijzonder.

‘Gezond’ assortiment in de kantine

Bij de roemruchte derde helft van het voetbal hoort bijna vanzelfsprekend een biertje en friet en snack, dat zal ongetwijfeld nooit veranderen. Toch vindt het bestuur van FC Trias het belangrijk om ook de meer gezonde voeding en snacks in het assortiment op te nemen. In overleg met kantinebeheerder Gerard Knook is het assortiment uitgebreid met de volgende producten (of zullen binnenkort te verkrijgen zijn):

  • Vers fruit;
  • Broodje gezond;
  • Muesli-repen, vitaminewaters, etc.
  • Bruine broodjes
  • “Gezonde tussendoortjes” (komkommer, paprika, etc).

Kortom: er wordt al heel veel gedaan op het gebied van gezonde voeding. FC Trias probeert dit op een betaalbare manier aan te bieden. De actie van Plus Bruggers past hier uiteraard uitstekend bij.

Scroll naar boven