Winst voor FC Trias 1 in de beker en Achterhoek Cup

FC Trias is deze week en vorige week actief geweest in de beker en Achterhoek Cup.

Donderdag 20 oktober speelde men voor de beker uit tegen KSH, dat knap tweede staat in de 4e klasse C. FC Trias boekte een zakelijke 1-2 overwinning en is daarmee een ronde verder. Doelpunten voor FC Trias: Danieck Nijland en Cornelis Hofman. De volgende tegenstander in het bekertoernooi is Witkampers, de oude ploeg van spits Richard Kok.

Zondag 23 oktober was FC Trias 1 vrij. Die dag is er aan de conditie gewerkt. Assistent-trainer Ronald Ubbink en leider Wilco ten Damme hadden namelijk voor de hele selectie een mountainbiketocht georganiseerd. Bij terugkomst konden de spelers genieten van een broodje en een kop erwtensoep volgens traditioneel Zieuwents recept.

Afgelopen dinsdag moest FC Trias aantreden tegen s.c. Doesburg. Na een matige eerste helft (ruststand 0-1), voerde FC Trias in de 2e helft de score op tot uiteindelijk 0-4. Doelpunten voor FC Trias: Richard Kok 2x, Danieck Nijland en Demy Vriezen. Doordat Vios Beltrum verrassend van DZSV wist te winnen, is in deze poule alles nog open.

Aanstaande zondag speelt FC Trias in de competitie opnieuw tegen de koploper. Dat is nu Bon Boys, dat afgelopen zondag met 2-4 van VDZ won. Als FC Trias met beleving als tegen DVV speelt, dan kunnen de mannen van Jos Heutinck wellicht opnieuw een goede uitslag neerzetten. Aftrap om 14:00 uur op Sportpark De Greune.

Scroll naar boven