RABO CLUBSUPPORT: STEUN FC TRIAS EN SSB

Langs deze weg danken wij iedereen die een stem heeft uitgebracht op FC Trias en SSB! Bekijk hier het filmpje!

 

Op donderdag 5 november is om 20.00 uur de online cheque-uitreiking van Rabo ClubSupport. Deze is rechtstreeks te volgen via de volgende link: https://club.rabo-support.nl/

FC Trias wil graag in aanmerking komen voor ondersteuning van initiatieven binnen onze jeugdafdeling. Wij willen onze jeugdleden extra mogelijkheden bieden om zich op sportief en sociaal gebied verder te ontwikkelen door middel van het aanbieden van meer trainingsmaterialen, maar ook door het organiseren van activiteiten tijdens deze corona-periode waarbij het teamgevoel en het verenigingsgevoel verder ontwikkeld worden.

Ook Stichting Sport Bataafseweg (SSB), de exploitant van het fraaie Huitinkveld, waarvan FC Trias de hoofdhuurder is, zou graag voor geldelijke steun in aanmerking willen komen om energiemaatregelen te treffen, zoals het aanbrengen van LED-verlichting en de aanschaf van zonnepanelen.

Steun jij deze initiatieven van harte en ben jij lid van de Rabobank, klik dan HIER om jouw stem op FC Trias en SSB uit te brengen! (In totaal kun je  minimaal drie en maximaal vijf projecten steunen.)

Alvast hartelijk dank voor je support!

 

Nog even een toelichting:

Wie mogen stemmen: Leden van de Rabobank. Dit zijn de klanten van de Rabobank die zich ook aangemeld hebben als lid bij de Rabobank. Hoe je dit doet? Zie hieronder.

Hoe kun je een stem uitbrengen? Ga naar https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/clubsupport/. En log in. Je kunt ook inloggen in de Rabobank app. Als je ingelogd ben kun je via ‘Zelf regelen’ en vervolgens ‘Mijn Lidmaatschap’ klikken op Rabo ClubSupport.

Hoe word ik lid van de Rabobank?

Veel FC Trias mensen zijn klant van de Rabobank. Zij kunnen ook lid worden van de coöperatie Rabobank. Dat is voor FC Trias belangrijk. Elk jaar doen we mee aan de actie van de coöperatie Rabobank, voormalig Hart voor de Achterhoek, heet nu Rabobank Club Support. Bij die actie kun je als vereniging een doel aanmelden. Dat doen veel verenigingen en instellingen die daarmee € 2.500,- (maximaal) kunnen “winnen”.

De leden van de coöperatie Rabobank mogen stemmen op de zelf uitgekozen doelen. Je kunt naast het doel van de FC Trias ook op doelen van andere verenigingen en instellingen stemmen.

Het stemmen gaat heel gemakkelijk. Je krijgt vanzelf van de Rabobank een stemkaart toegestuurd.

Maar eerst is het dus belangrijk dat je als klant ook lid wordt van de coöperatie Rabobank (als je dat nog niet was). Elke rekeninghouder met een banknummer bij de Rabobank kan zich apart aanmelden als lid van de coöperatie.

Klik op de volgende link en je komt meteen bij het juiste, gemakkelijk in te vullen formulier van de Rabobank terecht.

https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/lid-worden/    

Doe het meteen!  Hartelijk dank voor je medewerking.

Algemeen Bestuur FC Trias

Scroll naar boven