Raymond Nienhuis voelt zich nostalgisch bij FC Trias

Ook onze penningmeester en wedstrijdsecretaris van de jeugd Raymond Nienhuis hunkert naar het voetbal. Zie hier zijn relaas:

Zaterdagmorgen iets voor 10 uur op een prachtige lentedag. Op het Huitinkveld van FC Trias zou het normaal gesproken spitsuur zijn. Enthousiaste jeugd van 7 tot 19 jaar heeft net een potje voetbal achter de rug of is bezig met de warming-up. Je hoort nog het schreeuwen van de net iets te enthousiaste moeder, terwijl de bezoekende teams door de hosting worden ontvangen. De betrokken EHBO-er plakt een pleister en troost de tranen weg. De jeugdige scheidsrechter blaast op zijn fluitje en daar begint weer een wedstrijd, terwijl een ander team door de vrijwilligers van de kantine wordt getrakteerd op chips omdat er iemand jarig is geweest.

Nu is het complex leeg en er heerst een stilte die we niet gewend zijn. Allemaal missen we deze zaterdagen. Het komt echt weer terug en dan zullen we ons allemaal weer kunnen verheugen op dit soort dagen. Momenten dat we ons weer druk kunnen maken over al dan niet buitenspel, wel of geen overtreding, doelpunt of niet.
#stayathome #wekomenterug #totTrias

 

Noot van de redactie:  Raymond, bedankt voor je geweldige bijdrage met daarin (o.a.) jouw evaringen gedurende deze voetballoze periode. Wij roepen anderen Raymond te volgen en ook met een gelijksoortig artikel te komen. En dit hoeft absoluut niet van of over een team te zijn, maar iedere enthousiaste Trias-fan mag zijn ervaringen delen, stuur ze naar websiteredactie@fctrias.nl

https://www.facebook.com/raymond.nienhuis/videos/2563400883764468/

Scroll naar boven