Richard Kok verruilt Witkampers voor FC Trias

Met ingang van het seizoen 2016-2017 verruilt Richard Kok de Larense Witkampers voor FC Trias. De aanvallende middenvelder van Witkampers is begin 2016 verhuisd naar Winterswijk en gaat komend seizoen dus ook in Winterswijk voetballen.

Richard Kok over zijn overstap: ‘Ik vond het best heel erg lastig om over te stappen naar een andere vereniging, want ik heb altijd met veel plezier bij Witkampers gevoetbald. Alleen nu ik in Winterswijk woon, heb ik besloten ook in Winterswijk te gaan voetballen. Na prettige gesprekken met de VTC van FC Trias, Jos Heutink en enkele spelers heb ik besloten dat FC Trias de vereniging is die bij mij past. De ambitie om hoger te willen voetballen is er en ook de sfeer is goed. Ik heb er erg veel zin in!’

Wij wensen Richard de resterende wedstrijden bij Witkampers veel succes en natuurlijk volgend seizoen bij FC Trias!

Scroll naar boven