Ruime nederlaag in en tegen Delden

FC Trias verloor zondag 3 maar met ruime cijfers in Delden tegen de plaatselijke FC. In de slechtste wedstrijd van dit seizoen verloor men dik met 4-0. Wat is dat toch als FC Trias ergens voor speelt en men niet voetbald zoals het wel voetballen kan.

De 1e wedstrijd tegen Delden, thuis op het Huitinkveld, had FC Trias nog met een korfbal uitslag Delden verslagen 5-4. FC Trias speelde Delden in de 1e 20 minuten helemaal scheel en stond het met 4-0 voor. Aan het einde van de wedstrijd was men het er wel over eens dat Delden wel een aardige ploeg heeft en dan met name beide broers Wold.

Ook beide heren waren deze keer een plaaggeest voor FC Trias. Heeft er ook mee te maken dat FC Trias over 90 minuten veel te weinig de duels won. En het begon wederom niet goed aan de wedstrijd. Na 4 minuten stond het reeds 1-0. Echter stond de linksbuiten buitenspel maar er werd niet gevlagd aan FC Trias kant. Slecht uitverdedigen in minuut 20 en de 2-0 was een feit. FC Trias stelde haar mee gereisde supporters enorm teleur.

In de 2e helft een zelfde spelbeeld. Delden was rustig aan de bal en FC Trias was apathisch. FC Trias probeerde af en toe wel iets maar deze middag moet heel snel vergeten worden. Ook gaat de 2e periode als een nachtkaars uit.

Voor de rest maken we er maar geen woorden aan vuil. Deze week de koppen bij elkaar om zondag beter voor de dag te komen dan in en tegen Delden. FC Trias ontvangt DTC’07. De nummer laatst uit onze klasse zal zondag hoe dan ook verslagen moeten worden.

Scroll naar boven