Samen is niet alleen!

Beste Triassers,

“Zaterdag is de mooiste dag van de week”. Bezongen in een nummer van Acda en de Munnik uit de film All Stars. Ook een uitspraak uit deze film is “Samen is niet alleen”. Met zijn allen op ons Huitinkveld. Niet alleen bij ons maar op veel meer plekken binnen Winterswijk, in Nederland en de rest van de wereld is sport in het weekend een ontmoetingsplaats voor velen van ons. Bezig zijn, ontmoeten, een bakkie doen, de week doornemen, een biertje aan de bar, saamhorigheid en plezier.

Op dit moment is dat niet, op dit moment zijn we even niet samen. We zijn letterlijk met zijn allen bezig om gezond te blijven zodat we op termijn elkaar weer kunnen ontmoeten en de draad weer oppakken en kunnen zeggen, deze wedstrijd hebben we dan maar mooi met elkaar gewonnen.  Want ja, in grote delen van Nederland en in de wereld zijn mensen bezig met de wedstrijd van hun leven.

In onze gedachten zijn we wel samen en deze gaan nu uit naar de mensen die strijd leveren, strijd om hun leven, strijd om andermans leven, strijd voor wat betreft bevoorrading, bedrijven die zo goed en zo kwaad als het gaat proberen te overleven en zo kan ik nog wel even doorgaan.

Kortom, ook nu moeten we ons op grote schaal verenigen net zoals we het kleinschalig binnen onze vereniging doen. Laten we daarom vooral de richtlijnen van onze overheid blijven volgen. Om zelf gezond te blijven maar ook voor onze medemens.

Samen gaan we dit overwinnen. net als een echte voetbalwedstrijd.

Blijf gezond allemaal en hopelijk tot gauw op ‘t Huitinkveld!

#staystrong #samenisnietalleen #samensterk

Namens het Algemeen Bestuur,
Bart Berenschot
Scroll naar boven