Scorebord na jarenlange trouwe dienst vervangen

Na jarenlange trouwe dienst is tijdens de zomerstop het scorebord van het hoofdveld vervangen. Het bord (met gloeilampen) was in de jaren ’70 gemaakt door de technische dienst van de Philips in Doetinchem en geschonken aan de Graafschap. Nadat er in de Vijverberg een nieuwe kwam kreeg de oude een tweede leven op Zwanenberg om vervolgens in 2008 mee te verhuizen naar ‘t Huivinkveld. Vele kampioensteam werden met het scorebord op de achtergrond gefotografeerd zo ook, in het voorjaar van 2008, de A2 dat onder leiding stond van Tonny Neerhof en Jan Hollink.

Voordat de nieuwe kon worden geplaatst moest natuurlijk de oude, zware, weg worden gehaald. Een mooie klus voor onze enthousiaste vrijwilligers die samen met een kraan van Sjoerd Frielink netjes het oude scorebord verwijderden.

 

 

Vervolgens werd samen met de leverancier Scoretec uit Neede (zie http://www.scoretechniek.nl ) de nieuwe geplaatst op de bestaande metalen constructie. Wanneer er geen wedstrijden zijn wordt automatisch de actuele tijd getoond en uiteraard is er een eenvoudige afstandbediening bij zodat het scorebord door iedereen kan worden bediend. Nu maar hopen dat er veel (door onze eigen teams) wordt gescoord !

Scroll naar boven