Sinterklaas was op bezoek bij FC Trias

Ook dit jaar was de Spaanse goedheiligman op bezoek bij de jongste jeugd van FC Trias om samen met hen zijn verjaardag te vieren. Zo was hij op woensdagmiddag bij onze mini’s en vrijdagavond kwam hij, samen met een groot aantal pieten, terug voor de O8 en O9.

 

 

Eerst was het wel even schrikken want de pieten kwamen alleen! Wat bleek? Ze waren Sinterklaas vergeten die nog lekker een kroketje zat te eten bij Zalencentrum & Restaurant Reuselink. Gelukkig wist Sinterklaas zelf ook de weg naar ‘t Huitinkveld en na het eten was hij ook vliegensvlug naar de wachtende kinderen gekomen.

 

Natuurlijk las hij een aantal bijzondere wetenswaardigheden voor uit z’n grote boek en zongen de kinderen uit volle borst enkele sinterklaasliedjes. Tussendoor werd er door de pieten een balontrapwedstrijd georganiseerd. De winnaars van die wedstrijd gingen op zoek naar de cadeautjes en kwamen terug met voor iedereen een mooie speciale FC Trias handdoek waarop de spelersnaam was aangebracht. Daarna gingen de kinderen (en Sint en Pieten) moe en voldaan naar huis.

Klik hier voor meer foto’s

Scroll naar boven