Zuur verlies FC Trias 1

FC Trias speelde vandaag in Zevenaar tegen OBW, de periodekampioen van de 1e periode. FC Trias speelde een prima partij maar moest in de 90 ste minuut de nederlaag slikken.

OBW was misschien meer in balbezit maar FC Trias was levens gevaarlijk in de omschakeling. Bram kreeg de 1e kans van de wedstrijd maar vond de keeper op zijn weg. FC Trias gaf niet veel weg en de organisatie stond prima. Toch ging het mis in de 14e min. Een domme overtreding in de 16 leverde OBW een oenalty op. Maar Mathijs was de winnaar door de bal uit zijn doel te ranselen. OBW kreeg nog een kans in de 26 min maar wederom was Mathijs heer en meester in zijn doel. FC Trias kwam niet veel later op o-1. Uit een voorzet werd de bal door OBW niet goed genoeg weg gewerkt en was het Jorrit die met een volley de keeper kansloos liet. Net voor de rust kreeg FC Trias toch een tikkie te verwerken. OBW scoorde ook met een volley zodat de ruststand 1-1 werd.

Na de rust ongeveer het zelfde spelbeeld. OBW was meer in balbezit zonder echt gevaarlijk te worden omdat FC Trias in de organisatie prima stond. En FC Trias kwam voor de 2e keer op voorsprong. Menno stuurde met een afgemeten pass Bram weg die met zijn linker been fenomenaal uithaalde. Een pracht goal van FC Trias. Daarna bleef het spelbeeld hetzelfde. FC Trias liet zich wat inzakken om er razendsnel uit te komen. OBW had het hier enorm lastig mee en creeerde geen uitgespeelde kansen. Dat OBW op 2-2 kwam, was wederom een domper voor FC Trias. Nu scoorde men uit een kluts bal waar FC Trias de bal niet voor het eigen doel weg kon krijgen. Na de 2-2 zette OBW nog eens aan om de 3 punten thuis te houden. Echter de 2 kansjes die men kreeg konden niet verzilverd worden. In de 90 minuut werd FC Trias bestolen. Een zuivere penalty werd niet gegeven. In plaats daarvan kreeg Joost een gele kaart en mocht eerder gaan douchen. In deze fase liet de scheidsrechter nog maar weer eens zien welke thuis fluiter deze man was. Na de eerste gele kaart van Joost is de man de gehele tweede helft op zoek geweest om Joost een 2 gele kaart te geven. In de aanval die hierna volgde was het OBW dat met een afstandsschot met de winst aan de haal ging.

Erg zuur voor FC Trias. Een punt was haalbaar en verdiend geweest. Zondag a.s. een thuiswedstrijd tegen Gendringen. Een wedstrijd die eigenlijk gewonnen moet worden om niet naar onderen te hoeven kijken.

Scroll naar boven