Steun FC Trias Heren 1!

Ook dit seizoen wordt er weer een extra sponsoractie op touw gezet voor FC Trias Heren 1. U kunt het team van trainer Jos Heutinck steunen door doelpunten te sponsoren.

Het geld dat op deze manier bij elkaar wordt gespaard, wordt gebruikt voor extra faciliteiten ten behoeve van de 1e selectie, die een betere prestatie en presentatie mogelijk maken. Een deel van de opbrengst is bestemd voor een goed doel binnen de club.

Hoe gaat dit in zijn werk?

Voor elk door FC Trias 1 in de competitie gescoord doelpunt betaalt u € 0,50. U betaalt voor het werkelijke aantal doelpunten, met een maximum van 40 doelpunten. U betaalt dus maximaal € 20,– euro per contract, ongeacht het aantal doelpunten.

Het verschuldigde bedrag zal door de selectiespeler met wie u een sponsorcontract heeft afgesloten direct na afloop van de competitie worden geïncasseerd.

2x per seizoen wordt er een overzicht gepresenteerd, waarin de gespeelde wedstrijden, het aantal doelpunten, de doelpuntenmakers en de (tussen)stand zijn opgenomen.

Door een goed vooruitziende blik kunt u zelf ook een mooie prijs winnen. Onder de voorspellers van de juiste eindklassering, het totaal aantal gescoorde doelpunten en de topscorer van FC Trias 1 worden mooie prijzen verloot. De prijzen zullen worden uitgereikt op de jaarlijkse Supportersmiddag van FC Trias, waarvoor u alvast van harte bent uitgenodigd. Als u uw e-mailadres invult, krijgt u hiervoor een persoonlijke uitnodiging.

Klik hier voor een voorbeeld van het sponsorcontract. De spelers van de 1e selectie komen hiervoor bij u langs! U kunt het contract ook zelf downloaden, invullen en inleveren bij leider Wilco ten Damme (06-10103812 of wilcotendamme@hotmail.com), teammanager Klaas Dijkstra (06-11607574 of secretariaat@fctrias.nl) of een van de selectiespelers.

FC Trias 1 bedankt u voor uw steun en medewerking!

Met vriendelijke groet,

Wilco ten Damme (Elftalleider)
Klaas Dijkstra (Teammanager)

Scroll naar boven