Eerste competitieduel JO15-2G eindigt in gelijkspel.

Afgelopen zaterdag moesten de jongens en meisje thuis aantreden tegen AD ’69 JO15-1 uit Aalten.
De eerste minuten werd van beide kanten afgetast en wat voorzichtig gespeeld. Na 5½ minuut was de eerste dreigende aanval van Trias een feit. Daarna was het AD, die meer en meer ging aanvallen.
Dit resulteerde na 8 minuten in een kans voor AD.

Trias was goed wakker geschud en drong steeds meer aan. Na 10 minuten werd de bal onderschept op het middenveld en kwam de bal via Jelmer bij Joost V. Die passte op Max, maar hij schoot jammer genoeg voor de AD goal langs. De eerste grote kans was een feit.
Joost V nam een paar minuten later een vrije trap, maar schoot de bal naast.
AD kwam weer uit hun schulp en brak uit richting de Trias goal. Gelukkig zonder resultaat.
Na 18 minuten laste de scheidsrechter een drinkpauze in. Bij Trias werkt deze pauze heel inspirerend want een hele sterke fase brak aan.

Na 22 minuten begint de zoveelste aanval van Trias, dit keer bij Ivo. De bal gaat naar Ruben, die op een doorkomende Ryan passt. De bal gaat via een AD speler over de zijlijn. Ryan gooit de bal heel snel in, op Max, die de bal naar Joost V speelt. En Joost V scoort de verdiende 1-0.
Kort daarna wordt de bal door Ryan naar voren geschopt, Thom frommelt zich met bal tussen twee AD-spelers door, gaat alleen op de keeper af en scoort de 2-0.
Hierna lijkt het of Trias de concentratie een beetje verliest. AD komt meer op de helft van Trias en scoort twee keer voor de rust.
Beide teams gaan met 2-2 naar de kleedkamer voor de ranja.

AD komt goed de kleedkamer uit en is vrijwel constant voor de Trias goal te vinden. De verdediging met Ryan, Ivo, Tay, Joost ten D. en Fleur in de goal hield stand.
Tussen de vele AD aanvallen door kwam Trias toch ook een paar keer in het zestien metergebied van AD. Helaas zonder treffer.
Na de drinkpauze was het AD, die de 2-3 scoort.

Maar……. complimenten aan ALLE Trias spelers! Ze gaven niet op en bleven vechten en doorgaan.
Trias plaatste de ene na de andere aanval met kansen voor Max en Jelmer.
Eindelijk, in de 32ste minuut, werd een AD aanval onderbroken en kwam de bal bij Max terecht. Hij deed weer “zijn” Zidaantje en scoorde! De stand werd 3-3.

Trias ging maar door en kreeg nog een paar kansen. In de laatste minuut werd het nog penibel, omdat AD een vrije trap kreeg op de rand van de zestien. Gelukkig bleef deze vrije trap zonder gevolgen, zodat bij het eindsignaal de stand 3-3 op het bord stond.

Nogmaals complimenten aan alle spelers voor hun inzet en vechtlust; dikke duim omhoog voor iedereen!

We spelen de tweede competitiewedstrijd aanstaande zaterdag thuis om 13:00 uur tegen Ulftse Boys JO15-1.

Scroll naar boven