Streep door ‘Auf Schalke Tournee’

De clinic Schalke auf Tournee, die plaats zou vinden op 22 en 23 oktober 2018 bij FC Trias zal geen doorgang vinden. De organisatie (Schalke auf Tournee Nederland) heeft besloten om een faillissement aan te vragen. Deelnemers die zich hebben ingeschreven hebben daar gisteren, met een mailtje, bericht over ontvangen. Ook de verenigingen waar de clinics zouden gaan plaatsvinden hebben deze, zeer beperkte, informatie gekregen.

Uiteraard proberen wij contact te krijgen met de organisatie, echter zijn zij, tot op heden, onbereikbaar. Inmiddels is duidelijk geworden dat er naast FC Trias nog meer verenigingen en daarmee ook ouders en kinderen gedupeerd zijn. Wanneer wij meer informatie hebben ontvangen van de organisator (dan wel de curator) dan zullen wij dat via onze website melden.

FC Trias kan hiervoor niet aansprakelijk worden gesteld, maar zal zeker, binnnen haar mogelijkheden, de gedupeerden (deelnemers die zich al hadden ingeschreven) ondersteunen.

Wij kunnen niet anders zeggen dat het ons enorm spijt en het ook pijn doet dat dit alles heeft moeten gebeuren. Aangezien de website van Schalke auf Tournee nog steeds actief is, raden wij iedereen aan om zich niet meer aan te melden of een betaling te doen.

Bestuur FC Trias

Scroll naar boven