Teleurstellende en pijnlijke nederlaag FC Trias

FC Trias leed afgelopen zondag een teleurstellende nederlaag. In min 78 wisten de bezoekers te scoren en FC Trias kwam die klap niet meer te boven.

FC Trias wist de uitwedstrijd in Lemelerveld in de slot minuut te beslissen 2-3. En wist dus wat men vandaag kon verwachten. Beide ploegen begonnen afwachtend aan de wedstrijd. Lemelerveld zette hoog druk en FC Trias probeerde daar onderuit te voetballen. Toch had men het lastig met de diep spelende nr 10 zonder dat de bezoekers ook maar enig nu kon creëeren. FC Trias kon dat ook niet maar de beste kans in de 1e helft was voor Niels, maar zijn schot miste kracht. Derhalve 0-0 met rust.

Na rust was FC Trias dat beter voor de dag kwam. Alleen op dit moment heeft men het lastig om echt tot kansen te komen. Achterin zat het goed en dus kregen de bezoekers ook geen enkele kans. Tot min 78. Niet goed verdedigen koste FC Trias de kop. De meters lange spits ronde bekwaam af. In min 79 had FC Trias gelijk moeten maken. Tom kon afronden mag besloot op laatste moment om de bal toch breed te leggen . Helaas zat er een verdediger tussen.

Helaas een nederlaag die niet nodig was. Zaterdag as nieuwe kansen in Borculo. Aanvang 18.00 uur

Pupillen van de week waren Dex Goorhuis en Siem Mennink van de JO10-1. Die scoorden met ballen beschikbaar gesteld door: Marco Wiggers Financiele Diensten, Mazda D.H. Winkelhorst en Loonbedrijf Meerdink B.V.