Teleurstellende uitslag FC Trias 1

Om bovenin mee te blijven doen moest Trias vandaag tegen laagvlieger Ruurlo winnen. Na 90 min stond er een teleurstellend uitslag op het scorebord 0-1.

Trias had dit seizoen al 2x gewonnen van Ruurlo. Zowel in de competitie als in de Achterhoek cup was Trias 2x de duidelijke betere ploeg. Maar zoals uw verslaggever vorige week al schreef ook deze wedstrijd begint met 0-0 . En ook vandaag was Trias de betere ploeg.. Ruurlo was naar Winterswijk gekomen om niet te verliezen en ook niet om aan te vallen. De 5 mans verdediging en de 2 voorwaartsen moesten dit punt binnen slepen. Via uitvallen probeerde men het Trias lastig te maken en dit leukste soms ook wel. Vooral de nr 10 bij Ruurlo zou niet misstaan bij Trias in het 1e.. Trias speelde de 1e 30min ook prima voetbal. En men had hierin ook een voorsprong moeten nemen. Menno knalde op de kruising. Timo misten 1 op 1 met de keeper en als Timon iets vaker het overzicht voor de goal had gehouden was Ruurlo op achterstand de rust in gegaan. Echter het vizier stond niet perfect.

De 2e helft het zelfde spelbeeld. Trias voetbalde beter en Ruurlo loerde vooral op de counter. Keerpunt in de wedstrijd was een grote blunder van de scheidsrechter. Een belachelijke overtreding op het middenveld, terecht bekeurd met geel, gaf de scheidsrechter geen voordeel waar het wel had gemoeten. Hierdoor werd Cornelis een grote kans ontnomen omdat hij werd terug gefloten. Had de scheidsrechter de regels goed uit gevoerd was er misschien een ander uitslag uit gerold vanmiddag. Was Trias met 1-0 voor gekomen was men ervan overtuig dat Ruurlo hiermee de verdedigende stelling had moeten verlaten en Trias meer ruimte had gekregen. Echter liep het anders en kwam Trias achter door een fout achterin. Mathijs redde in 1e instantie maar in 2e instantie was hij kansloos. Trias gooide alles naar voren en kreeg in de 82 en 83e min nog grote kansen maar keeper Pardijs was de held bij de tegenstander.

Donderdag het vervolg van de competitie. Trias speelt dan uit in Hengelo tegen Pax. Aanvang 19.30 uur

Scroll naar boven