TENBERGEN BOUWBEDRIJF SHIRTSPONSOR HEREN 4 ZATERDAG

Met de uitbreiding van het aantal zaterdagteams moesten we op zoek naar een shirtsponsor voor Heren 4 zaterdag. Bouwbedrijf Tenbergen reageerde meteen enthousiast en zal dit seizoen op de shirts van dit zaterdagteam prijken.

Op zaterdag 24 september kwamen Jan Tenbergen en zijn zoon Thijs naar ‘t Huitinkveld voor de uitreiking van de shirts. Uiteraard zijn we erg blij met de betrokkenheid van Jan en Thijs, die tevens trainer is van het team JO9-3 waarin zijn dochter Lize (8) speelt. “Ik heb vier dochters – naast Lize zijn dat Merle (11), Nore (5) en Jade (3) – en vindt het super leuk dat Lize wou voetballen.” Thijs was dan ook meteen enthousiast toen hij benaderd werd door Dennis Kolsté van de sponsorcommissie: “We hebben overleg gehad over de manier waarop wij zouden kunnen sponsoren en het leek mij erg leuk om shirtsponsor te worden aangezien ik best veel met FC Trias heb.” Uiteraard was ook Lize trots op het mooie shirt.

Jan en Thijs hartelijk dank voor jullie steun!

Bouwbedrijf Tenbergen vind je aan de Parallelweg 46A in Winterswijk. Het bedrijf kenmerkt zich door een persoonlijke aanpak, waarbij maatwerk het uitgangspunt is. Meer info vind je op: https://www.bouwbedrijf-tenbergen.nl/

Scroll naar boven