Terecht verlies tegen a.s. kampioen

FC Trias 1 heeft zaterdag verloren van de a.s. kampioen Rkzvc. Waar de uit wedstrijd geflatteerd werd verloren met 3-0 werd het vandaag 2-4.

FC Trias begon de 1e 10 min nog prima aan de wedstrijd. Kreeg geen echte kansen maar men gaf ook niets weg. Maar nadat er achterin geblunderd werd, en deze direct werd afgestraft 0=1, kwam Rkzvc los. Met veel mensen die constant in beweging zijn, werd FC Trias overlopen in de fase tussen de 15e min en de 45e min. Dat de ruststand 0-3 was, was een goede afspiegeling van het spelbeeld.

De 2e helft had Ferdi Vanja vervangen. En Ferdi liet zich direct zien. Van een prima vrije trap van Tom kopte Ferdi de paal prachtig in. Maar helaas net aan de verkeerde kant van de paal. Rkzvc geloofde het wel en speelde een tandje lager dan in de 1e helft. FC Trias kreeg nog een paar kleine kansen maar Rkzvc scoorde in de 68e min de 0-4. Met 1 keer raken wist men de middenvelder vrij te krijgen voor Nick.. Toch bleef FC Trias op zoek naar een goal. En die maakte men ook. Topscoorder Cornelis en Rolf waren de schutters.

FC Trias verloor vandaag van de a.s. kampioen Rkzvc. Een ploeg die niet misstaat in de 2e klasse. Wij denken dat deze ploeg ook daar mee gaat doen om de bovenste plaatsen

Vlak voor tijd werd Ferdi gewisseld. Ferdi nam in de laatste thuis wedstrijd afscheid van het 1e 11 tal en het publiek. Ferdi gaat lager spelen.

Ook bij deze wedstrijd was RTV Slingeland (waarvoor dank) aanwezig en zij maakten de volgende reportage:

Daarnaast heeft Henk Winkel van RKZVC de doelpunten op een rij gezet,  klik hier om ze te bekijken.

Scroll naar boven