The making of….’Samenwerking FC Trias en Estinea

Op zaterdag 14 mei zijn op ‘t Huitinkveld opnames gemaakt door Gebbink Media voor de promotiefilm over de samenwerking tussen FC Trias en Estinea. Hiervoor hebben we hulp gehad van Tom en zijn begeleider Tjerk, hij is 1 van de enthousiastelingen van Estinea die aan de slag gaat voor FC Trias. Als een ware filmster stond zijn take er in 1 keer op! Kijk alvast mee met de foto’s van ‘the making of…’:

image image image

Waarom een promotiefilm?

FC Trias maakt via de Rabobank kans op een bedrag van € 10.000, een eerste belangrijke financiële donatie om deze plannen verder invulling te kunnen geven. De bedoeling van deze samenwerking is dat mensen met een beperking de verenigingswas van FC Trias gaan doen. Zo krijgen zij een zinvolle dagbesteding, zijn ze maatschappelijk betrokken en doen ze weer vele nieuwe sociale contacten op. Op deze manier krijgt FC Trias er een club enthousiaste vrijwilligers bij die betrokken worden bij onze vereniging. Om dit te kunnen realiseren is het verbouwen van de ruimte onder de tribune tot wasruimte en de aanschaf van wasmachines, drogers, vouwtafels, etc etc noodzakelijk.

Hoe kan je stemmen?!

Als lid van de Rabobank kun je vanaf aanstaande maandag 16 mei stemmen op dit mooie initiatief van FC Trias en Estinea. Je vindt ons project in de categorie SPORT.

Dus…..ben je lid van de Rabobank en draag je dit initiatief een warm hard toe? Breng jouw stem uit via de volgende link: https://www.stemophetcooperatiefonds.nl/stemmen/sport-2016/fc-trias/.

Let op het volgende bericht van de bank: Je kan alleen stemmen door met je persoonlijke code in te loggen. De persoonlijke codes worden gefaseerd uitgeleverd via e-mail of post. Uiterlijk zaterdag 21 mei zijn alle codes uitgeleverd.
Geen code ontvangen of ben je hem kwijt? Geen paniek! Vraag de persoonlijke code op via deze link:
https://www.stemophetcooperatiefonds.nl/account-vergeten/.

Nog geen lid van de Rabobank, maar heb je wel een rekening bij de Rabobank? Lid worden kost niets en gaat heel makkelijk, dus vraag snel jouw lidmaatschap aan om alsnog te kunnen stemmen!

 

Scroll naar boven