FC Trias E5 in stijgende lijn naar het Kampioenschap!

Na een Najaarscompetitie welke in het teken stond van het aan elkaar wennen en het opleiden voor de Voorjaarscompetitie was het half februari dan echt tijd om er te staan.

De eerste wedstrijd van de Voorjaarscompetitie stond op het programma tegen VV Haaksbergen E1D. Meteen maar even de vuurdoop tegen grote en fysiek sterke tegenstanders maar……..de punten bleven op het Huitinkveld !! 2-1 winst.

Met goede moed werd er exact een week later afgereisd naar het pitoreske Neede om ook daar maar weer de punten op te halen. Maar hoe anders kan het in het voetbal lopen. Een wel heel koude douche: 6-1 op de broek en met lege handen de terugreis maar aanvaard.

De weken erna wist men waar aan gewerkt moest worden en aldus geschiedde….Winnen met 5-2 (!) van GSV ’63 E1GD. Wederom wisten onze 2e jaars toppers spelers met de speelgerechtigde leeftijd van een D-speler de punten afhandig te maken.

Na nog een klein misstapje tegen FC Eibergen was het lek boven en werd de trainingsstof lichtelijk aangepast door de trainer die net zijn Certificaat Pupillentrainer had binnengehaald (waarvoor nogmaals HULDE). En jawel……… de vruchten wierpen zich af en er werd een superreeks met louter overwinningen op de scoreborden gezet.

21 punten uit 7 wedstrijden (!) 44 doelpunten voor en slechts 13 doelpunten tegen !!!

Als belonging voor de toppers zijn de ouders afgelopen zondag, maandag en dinsdag de schuur ingedoken om de mannen alvast op gepaste wijze tijdens de training te huldigen voor deze topprestatie. Op zaterdag 14 mei werd het feestje voortgezet met een mooie afsluiting van de festiviteiten en werd tegen de E6 getoond waarom met terecht kampioen was geworden.

Namens de Jeugdcommissie, de Jeugd Technische Commissie en een ieder die FC Trias een warm hart toedraagt:
VAN HARTE PROFICIAT en heel veel succes toegewenst voor het nieuwe seizoen !!!

Klik hier voor meer foto’s

Scroll naar boven