The road through Twente

Ook FC Trias zaterdag 2 tuft om de zaterdag door het Twentse land. Best leuk, maar kost wel de nodige tijd. Gelukkig spelen we om de week op de heilige grond, aanvang 15.15 uur.

De mannen staan altijd garant voor spektakel. Of het de avond ervoor is of tijdens de nacht of tijdens de wedstrijd…. Echter is dit nooit van te voren bekend. Gelukkig ook nog 2 mooie derby’s tegen FCW 2 en 3.

Bij ZAT 2 waant het blessurespook door de selectie. Inmiddels 4 langdurig geblesseerden en zaterdag haakte no 13 vooraf al af en no 12 moest er na 35 minuten al in. De rest moest dus vol aan de bak tegen Sparta Enschede. We hadden net de weken ervoor gespeeld tegen de hoogvliegers ‘t Centrum 2 en Avanti Wilskracht 2. Tegen deze Twentse wind kon de jonge groep nog niet op. Maar ze leren snel.

Na een uur leek het gespeeld, een 4-1 voorsprong. Niks aan t handje, zou je zeggen. Maar ZAT 2 zou ZAT 2 niet zijn…. in minuut 80 wordt het 4-3. De mannen herpakken zich. Kans op kans volgt om toch uiteindelijk de genadeklap te geven, 5-3.

Onze huisfotograaf Lennard heeft een mooie foto-impressie gemaakt, klik hier om ze te bekijken.

Volgende station: Quick 20-3 (Oldenzaal) aanvang 17 uur ……. wat een tijd……

Bert Bemers dank je wel voor je leuke bijdrage en het delen van de foto’s van Lennard. De website redactie roept andere teams op om ook hun (voetbal) ervaringen te delen via onze website. We helpen je graag op weg: stuur hiervoor een email naar websiteredactie@fctrias.nl

Delen:

Scroll naar boven