Avond voor onze VIP’s !

Op zaterdag 18 maart jl. was de avond voor onze vrijwilligers: Wekelijks staan ze voor ons klaar om er voor te zorgen dat we tijdens trainingen goed voorbereid, op een geweldig onderhouden accomodatie, een wedstrijd kunnen spelen geleid door enthousiaste scheidsrechters en na afloop een heerlijke derde helft hebben in onze kantine. Nu stonden zij eens in het middelpunt van de belangstelling waarbij ze als ware VIPS werden behandeld.

Al op de rode loper werden ze vastgelegd (kijk in in het fotoalbum om de foto’s te bekijken) door Marc Vrolijk. Marc zorgde, ondersteund met vele foto’s, dat ze écht werden voor gewaardeerd voor hun werk. Hij had een leuke act met veel humor met o.a. een grote vrijwilligers kwis die gewonnen werd door Jitske ten Dolle. E.e.a. werd afgewisseld met liedjes waar Marc bij het slotlied werd ondersteunt door het bestuur dat als achtergrond koor optrad.

Een geweldige avond waarbij onze vrijwilligers terecht werden bedankt voor hun tomeloze inzet en (bijna) traditioneel die avond werden bedient door spelers van het eerste elftal.

Meer foto’s vindt je in het fotoalbum

Scroll naar boven