Thuis nederlaag FC Trias 1

FC Trias 1 kan thuis maar niet winnen. Vandaag (zondag 24/11) was Rheden de tegenstander. FC Trias wilde graag haar 1e thuis overwinning behalen maar er werd met 1-2 verloren.

Rheden is een ploeg , zo is gebleken de laatste jaren, die je veel aan de bal laat en het zo laat blijken dat je de betere ploeg bent. Ook vanmiddag weer. FC Trias speelde niet eens zo slecht maar eens te meer liet zien dat men moeilijk goals kan maken.. En daar had de bezoekende ploeg geen moeite mee. De spits kopte een afgemeten voorzet onhoudbaar achter Mathijs. De 1e beste kans was direct in de 11e minuut al raak en FC Trias liep achter de feiten aan. Menno had na een goede aanval zelf moeten schieten maar zijn voorzet werd door iedereen gemist. FC Trias had gelijk moeten komen in de 36e minuut. Met een prachtige pass van Menno werd Thomas weggestuurd. 1 op 1 met de keeper bleef de keeper de Thomas de baas. Daar waar Thomas door de weeks 4x scoorde in een oefenpartij tegen 3e klasser Wvv’34 stond het vizier vandaag minder scherp.

FC Trias kwam goed uit de kleedkamer maar na een goede aanval via Rolf over rechts was weer eens de bezetting voor de goal niet goed verzorgd.. FC Trias was veel meer in bal bezit dan Rheden maar het was de bezoekende ploeg die de voorsprong vergrootte 0-2. Trainer Yassin wisselde direct 3x en ging op zoek naar de aansluitingstreffer treffer. Die kwam er ook 12 minuten voor het einde. Cornelis werd gevloerd in de 16 en Menno zette de 1-2 op het scorebord. Hierna ging FC Trias op zoek naar de verdiende gelijkmaker. Maar vanmiddag was het vernuft niet helemaal aanwezig en had men ook een beetje pech af en toe.

Al met al verliest men opnieuw en moet men naar onderen kijken in plaats van de subtop. Toch moeten de punten een x komen als men goed blijft voetballen. Komende zondag 1 december is men vrij. Daarna komt Doetinchem naar Winterswijk. Weer een lastig potje voor FC Trias. Doetinchem snoepte vandaag koploper VVG de eerste punten af.

We hadden twee pupillen van de week, namelijk Joep Samberg en Tiziano Demirez van onze JO10-3. Zij scoorden de eerste 2 doelpunten met ballen die beschikbaar zijn gesteld door Alice en Dinant Eggink, Bouwbedrijf Klomps en K&D Dakbedekkingen. Joep en Tiziano hadden helaas beide de vooraf ingeschatte uitslag verkeerd:

Naam: Joep Samberg
Leeftijd: 9 jaar
Broer/zus: Broer Teun en tweeling zusje Jill
Adres: Keizersdwarsweg
School en groep: Julianaschool, gr. 6
Lievelingseten: Lasagne
Hobby’s: 1.voetballen 2.zwemmen 3.YouTube
Wat wil je later worden: Dat weet ik nog niet.
Dé club van Nederland: PSV
Dé voetballer van Ned.: Virgil van Dijk
Dé wereldvoetballer: Messi
Uitslag FC TRIAS-SC RHEDEN:2 – 1

Naam: Tiziano Demirez
Leeftijd: 9 jaar
Broer/zus: Zus Dilara van 13 jaar.
Adres: Tuinstraat
School en groep: St. Jozefschool in groep 6
Lievelingseten: Lasagne
Hobby’s: 1.voetballen 2. zwemmen 3.gamen
Later word ik: Profvoetballer
Dé club van Nederland: Feyenoord
Dé voetballer van Ned.: Frenkie de Jong
Dé wereldvoetballer: Messi
Uitslag FC TRIAS-SC RHEDEN: 4 – 2

Ook RTV Slingeland was aanwezig en zij zagen de wedstrijd als volgt:

https://www.facebook.com/rtvslingeland/videos/2483815888574153/

Scroll naar boven