Ties Lammers winnaar mini CL (voorjaar 2021)

Wat hadden we afgelopen zaterdag een spannende ontknoping van de Mini Champions League! Onder begeleiding van de echte Champions League hymne en een heerlijke zonnetje erbij betraden onze jongste spelers het miniveld en liepen ze richting de goal die het dichtst bij de parkeerplaats staat. Daar konden ze hun trouwe fans – ouders, oma’s en opa’s en andere familieleden – begroeten, want helaas was het ook nu nog niet mogelijk om langs de lijn te staan.

Wie er met de grote beker vandoor zou gaan, zou heel spannend worden. Er werd dan ook weer geweldig gestreden om de punten. En of ze nou 4, 5 of 6 jaar zijn, fanatiek zijn ze allemaal! Na de wedstrijdjes moest er even gewacht worden op de totaaluitslag, wat voor de spelers natuurlijk wel heel lang duurde. Hun geduld was bijna op, toen de uitslag toch kwam: Ties Lammers ging met de grote wisselbeker naar huis, Aart Jan van ‘t Hart werd tweede en Thijs Elburg derde. Maar voor ons zijn het allemaal winnaars!

We willen iedereen bedanken wie deze finale tot zo’n geweldige middag hebben gemaakt, maar natuurlijk allereerst onze toppers: Ties, Aart Jan, Thijs, Florian, Bilal, Daan, Lorenz, Hugo, Rik, Lars, Quint, Finn, Siem, Feline, Lenn, Nikson, Jens, Jayden, Max, Mexs, Fedde, Milano, Simon, Jan Willem, Sil, David, Mees, Job en Florien: BEDANKT namens de trainers en leiders.

Klik op onderstaande foto/link om nog meer foto’s te bekijken:

Scroll naar boven