ONTKNOPING NADERT IN MINI CHAMPIONS LEAGUE

Hierbij weer een berichtje van onze kleinste jeugd. We hebben er al weer 5 zaterdagmiddagen opzitten in de Mini Champions League en zijn op weg naar de grote finale op 29 mei a.s.

Het zal spannend worden wie de wisselbeker wint, maar we kunnen nu al zeggen dat het allemaal winnaars zijn. Of ze nu 4 of 6 jaar zijn, ze doen het geweldig en strijden voor iedere meter. Prachtig om te zien, ook voor de familieleden die op de parkeerplaats stonden (en netjes afstand hielden, top!) en vanaf die plek weer enorm hebben genoten van hun kids. De ene heeft natuurlijk meer balgevoel dan de andere, maar ze gaan allemaal voor de winst.

De trainers hebben nog een tip aan de kids en hun ouders: ga thuis af en toe eens kleine oefeningen doen die je leert op de training, bijvoorbeeld hoe je een bal gaat trappen, of ga heerlijk voetballen met vriendjes, broertjes/zusjes achter het huis (als het mag van papa en mama natuurlijk…) of op het pleintje. Een welkome afwisseling voor het binnen zitten, want wat is er mooier dan volop in beweging zijn.

Toppers, we zien jullie volgende week in de finale!

De leiders en trainers van de mini’s.

Klik op onderstaande foto/link om nog meer foto’s te bekijken: