Tim Straalman keert terug bij FC Trias

Komend seizoen keert Tim Straalman terug bij het eerste elftal van FC Trias nadat hij de afgelopen 3 jaar in het eerste van Ellerwick heeft gespeeld.

‘Ik twijfelde al wat langer of ik wel door zou gaan in Duitsland. Ik werk in Winterswijk en moest vaak direct door naar het voetbal’, aldus Tim. ‘De komst van Jos Heutink bij FC Trias maakte de beslissing makkelijker. Jos staat bekend als een ervaren trainer met veel ambitie en dat geeft duidelijk aan dat het de ambitie van FC Trias is om door te groeien naar de tweede klasse’, gaat Tim verder. ‘Ik wil daar komend seizoen zeker mijn steentje aan bijdragen. De jonge jongens uit de eigen jeugd, de ervaren spelers en een ervaren trainer zijn een goede basis om aan deze ambitie invulling te kunnen geven’.
Uiteraard is bij FC Trias verheugd gereageerd op de komst van Tim. ‘Hij is een gedreven speler met ervaring die we goed kunnen gebruiken. We hopen dan ook dat Tim, samen met aanvoerder Rolf Honderslo, zijn enthousiasme, gedrevenheid en ervaring over kan brengen op de rest van de groep’, vult Stefan te Selle (voorzitter VTC FC Trias) aan op het verhaal van Tim. ‘Daar hebben wij alle vertrouwen in!’
Wij wensen Tim heel veel (sportief) succes komend seizoen!
Scroll naar boven