Gezellige vrijwilligersavond

vrijwilligersavond 2016_2Op zaterdag 27 februari hielden onze vrijwilligers hun jaarlijkse feestavond: De, “Ik hou van Holland”, vrijwilligersavond. Door inzet van Francisca Klanderman en Fien van der Linden van onze activiteitencommissie kan iedereen terugkijken op een fantastische avond. De avond bestond uit een 4-tal speelrondes waarbij de kennis op algemeen, geografisch en muzikaal gebied werd getest.

 

vrijwilligersavond 2016_3Tussendoor kon er genoten worden van een aantal La Trappe trappisten bieren die werden geserveerd door Leon ten Elshof van (vrouwen 2 shirtsponsor) Beleef Gusto. Iedereen liet zich de smaakvolle biertjes goed smaken waarna men zich opmaakte voor de finaleronde.

 

 

vrijwilligersavond 2016_4 In de voorrondes werden de teams elke keer opnieuw samengesteld maar de behaalde punten werden individueel bijgehouden. Uiteindelijk namen de 7 beste plaats in de kring voor het zenuwslopende verjaardagsspel. Met een tikkend verjaardagscadeau in de hand kregen de finalisten een spervuur van vragen gesteld. Uiteindelijk bleek Wilfred Bemers hierin de beste en bleef hij Martina Leemkuil en Wim te Kulve net voor.

Klik hier voor meer foto’s van de door Francisca en Fien perfect georganiseerde feestavond.

Scroll naar boven