Trias 1 verzuimt te winnen

FC Trias speelde haar 3e thuiswedstrijd achter elkaar. Nu kwam Doetinchem naar het Huitinkveld. Onder toeziend oog van de beide pupillen van de week, David Lenz en Tjalle Udo begon FC Trias prima aan de wedstrijd.

Na 47 sec! had maar zo de 1-0 op het scorebord kunnen staan. Echter de bal van Rolf ging net langs de paal. Men ging er eens goed voor zitten bij FC Trias. De ploeg uit Doetinchem bleek vanmiddag niet de fitste ploeg uit de 3e klasse C. De gemiddelde leeftijd ligt ook een stuk hoger (30+) om 23+ ) dan die van FC Trias. Daar moest FC Trias van kunnen profiteren. In de 5e min weer een kans voor FC Trias. Na een prima aanval was via Jorrit de keeper het eindstation. Doetinchem loerde alleen op de counter maar de nr 11 was niet fit om het achterin FC Trias echt lastig te maken. Toch ontsnapt FC Trias aan een achterstand. Eenmaal was de rugdekking niet goed verzorgd maar bracht de paal redding. FC Trias was het meeste in balbezit maar gaandeweg ging men slordiger spelen. Bram kopte nog wel een bal in maar met geluk was de keeper wederom de winnaar. FC Trias ging mee in het tempo van Doetinchem. Dan was precies wat de bezoekers wilden. Men was enkel voor 1 doel naar Winterswijk gekomen en dat was een gelijkspel. Mathijs liet nog zien dat het een prima keeper is. De speler van Doetinchem wist na een goede actie Mathijs niet te passeren. Met 0-0 ging men de ruststand in.

Yassin kwam voor het eerst dit seizoen eens goed achteruit zijn hals en gaf iedereen eens goed op de kl****. Echter bleek het maar eens te meer hoe moeilijk voetballen het is tegen een tegenstander die zelf absoluut niet wil voetballen en alleen maar bezig is om het spel te vertragen. Alleen de centrale verdediger nr 3 liet zien dat hij het voetballen niet verleerd was/is. Maar FC Trias maakte het zich zelf te lastig vanmiddag. Menno kreeg nog een enorme kans maar weer was de keeper hem de baas. Dinsdag met de nabespreking zullen we de beelden terug zien of Menno misschien de bal had moeten afleggen. FC Trias moest achterin goed blijven op letten. Je zult altijd zien dat als je zelf niet lekker in de wedstrijd zit de bal er aan de andere kans in vliegt. Doetinchem liet 1 afstandsschot zien in de 2e helft die prachtig door Mathijs verwekt wordt tot corner.FC Trias liet vandaag echt 2 punten liggen.

Maar men moet vooruit kijken. Volgende week uit naar sv Grol. Een ploeg dat wel wil voetballen. Hopen dat FC Trias daar wel punten kan halen. Selectie is fit en vrij van schorsingen. Dus een heel karwei voor Yassin om iedereen tevreden te houden. Misschien was de rentree van Roman Storck wel HET HOOGTEPUNT van deze middag. Na 2 kruisbanden operaties is Roman terug. Met een prima invalbeurt klopt hij ook op de deur. Een compliment voor Roman maar ook voor alle medische mensen die Roman geholpen hebben in dit lange proces.

Volgende week uit in Groenlo aanvang 14.30 uur. Omdat het hoofdveld vervangen word in Groenlo word de wedstrijd gespeeld op Veld 1. Grote dank gaat uit naar de 3 balsponsoren van deze middag, Heegt installatie,K&D dakbedekkingen en Arjan te Kulve installatie en montage

Scroll naar boven