Trias JO9-4 verliest maar mag trots zijn op hoe er voor gestreden werd

Na 8 overwinningen op rij voor FC Trias JO9-4 was er vandaag de uitwedstrijd tegen medekoploper Longa JO9-8 dat ook alle wedstrijden tot nu had gewonnen. Het beloofde dan ook een spannende wedstrijd te worden en onder het oog van vele mee gereisde ouders was het Longa dat in het begin van de wedstrijd het initiatief had zonder direct gevaarlijk te worden door goed verdedigend werk.

De 1e kans was voor Trias toen de spits alleen doorging op de keeper maar net naast schoot, Longa bleef het initiatief houden en kreeg een paar kansen om de score te openen, maar door goed keeperswerk bleef het lang 0-0, uit 1 van weinige aanvallen had Trias de score kunnen openen toen er wederom een speler alleen voor de Longa keeper kwam, echter deze kans werd wederom net naast geschoten. Een paar minuten voor rust was het dan toch Longa dat de score opende, 0-1 achter dus.

Na in de rust te hebben aangegeven dat de jongens zich vooral niet de kaas van het brood moesten laten eten werd er fel gestreden voor een beter resultaat, echter zonder dat Trias nog gevaarlijk kon worden. Longa bleef de bovenliggende partij en scoorde 5 minuten voor tijd de 2-0 door de keeper met een bekeken schot in de korte hoek te verrassen. Trias zette nog wel aan maar kon geen vuist meer maken tegen een ploeg die letterlijk en figuurlijk een maatje te groot was.

Ondanks de 2-0 nederlaag mogen we trots zijn op de jongens die er keihard voor geknokt hebben om een beter resultaat te behalen.
Volgende week wederom een uitwedstrijd echter nu op de fiets want er wacht om 08.30 de derby tegen FC Winterswijk JO9-7

Scroll naar boven