Trias wint weer eens

FC Trias won op donderdag 25 april van Heeten. Uit werd er met 3-5 gewonnen , nu met het meest kleinste verschil 1-0, gewonnen.

De eerste helft speelde Heeten zeer verzorgd voetbal. Als je dat ziet dan is toch een beetje vreemd dat deze ploeg zo weinig punten heeft. FC Trias wou vol druk naar door de lopende mensen bij de bezoekers op het middenveld kreeg de thuisclub dit maar niet voor elkaar. Het verzorgde spel van de bezoekers leidde echter tot niets. Het kreeg geen enkele kans in de 1e helft. FC Trias kreeg na 27 minuten haar 1e enorme kans. Jorrit liep aan de rechterkant er iedereen er uit. Zijn afgemeten pass kwam precies bij Niels uit en alleen voor de keeper zag iedereen deze kans al zitten, ware het niet dat de bal naast de goal ging. Een uitgelezen kans voor Trias om op voorsprong te (moeten) komen. Voor de rest gebeurde er weinig voor de rust.

Na de rust een strijdlustiger FC Trias. Het leverde niet echt veel kansen op maar Heeten was niet meer in staat om zo te voetballen als in de 1e helft. Toch kregen de bezoekers de 1e en enigste kans. Een prima aanval werd ingekopt door de spits, maar zoals vaker dit seizoen was Sam ter plekke om een zekere goal te vermijden. In minuut 70 kwam FC Trias op voorsprong. Niels werd op links gelanceerd. Zijn uitstekende voorzet werd door Tom prima ingekopt en liet de keeper volstrekt kansloos. Hierna nam Heeten meer risico’s achterin. FC Trias had de wedstrijd eerder moeten beslissen maar het bleef spannend tot het einde.

Of de overwinning terecht was moet iedereen maar voorzichtig zelf bepalen. Misschien was een gelijkspel een betere afspiegeling van deze matige wedstrijd. Maar TrFC ias zal het een zorg zijn. Deze overwinning was cruciaal. FC Trias kan 3 punten bijschrijven en dat was nodig in deze fase van de competitie

Scroll naar boven