Twee trainers voor de jeugd op maandag en woensdag gezocht

Voetbalplezier is wat wij onze leden willen bieden. Trainers en leiders spelen daar een belangrijke rol in.  We zoeken nog twee trainers, zodat ook de spelers van de JO12-3 en de JO10-4 zich kunnen ontwikkelen in het voetbalplezier. De trainingstijden zijn op maandag- en woensdagavond van 18.00 tot 19.00 uur. Beide teams hebben al wel een leider voor de wedstrijden op de zaterdagen.

Je kunt rekenen op ondersteuning

Lijkt het jou leuk om één van deze teams te trainen? Dan is het goed te weten dat er volop ondersteuning vanuit de club beschikbaar is:

  • We hebben goede faciliteiten om jou met het team te laten trainen (ballen, hesjes, goals, petjes, etc)
  • We trainen met de app Rinus. Zo weet je welke oefeningen je op welke training doet en kun je je goed voorbereiden
  • De technisch coördinator en de jeugd coördinatoren staan voor je klaar om je op weg te helpen
  • Je hebt de mogelijkheid om deel te nemen aan (interne) cursussen
  • Er is periodiek overleg met alle trainers en leiders binnen de onderbouw om punten te bespreken en van elkaar te leren

We hopen dat we twee trainers vinden voor deze jongens en meisjes. Uit ervaring kunnen we zeggen dat jullie inzet dubbel en dwars beloond wordt. Niets mooier dan de kinderen na een geslaagde training met een grote glimlach het veld af te zien stappen.

Ook hebben we jeugdtrainers die een opleiding volgen en die met het geven van de training studiepunten verdienen. Ook kan Trias je een onkostenvergoeding geven. Misschien kan dit voor jou een extra stimulans zijn om te beginnen als trainer.

Interesse, of meer informatie?

Wanneer je je wilt aanmelden, stuur dan een mail naar de leeftijd coördinatoren van de onderbouw via fctriascoordinatorjo9@gmail.com. Voor meer informatie kun je bellen met Udo van Dam (06-24791416) of Rody Poelhuis (06-31995322)

Scroll naar boven