Vakantie, maar toch voetballen?

Onze vele vrijwilligers gaan van hun welverdiende vakantie genieten en daarom is ‘t Huitinkveld gesloten van 1 juli tot 12 augustus.

Toch lijkt het ons leuk om, net als vorig jaar, de jeugd van FC Trias maar ook van buiten de vereniging zo nu en dan een balletje te kunnen laten trappen. Daarom zijn we op zoek naar een groep enthousiastelingen die toezicht willen houden zodat we op alle maandagen en woensdagen vanaf 1 juli tot en met 8 augustus geopend kunnen zijn van 18.00 tot 21.30 uur.

Als het gaat lukken en we de bezetting rond gaan krijgen dan zijn er wel een aantal spelregels die we nu alvast met jullie willen delen.

* Het gebouw is gesloten, neem zelf wat te drinken mee.

* Eten en drinken is niet toegestaan op de velden.

* Neem zelf een bal mee, de goals staan al op het veld.

* Groot en klein moet tegelijkertijd kunnen voetballen op hetzelfde veld dus houd rekening met elkaar.

* Voordat we ‘s avonds weg gaan, ruimen we met elkaar het afval op.

* Heb respect voor elkaar maar ga ook met respect om met de accommodatie.

We hopen natuurlijk vooral op heel veel gezamenlijk voetbalplezier. Daarom is alle Winterswijkse jeugd welkom! Tijdens de openstelling is dus toezicht aanwezig, maar voetballen gebeurt op eigen risico.

Misschien ten overvloede, maar overdag en op alle andere avonden dan de eerder genoemde maandagen en woensdagen is ‘t Huitinkveld gesloten!

Wil je je aanmelden als toezichthouder voor één van deze avonden stuur dan een mailtje naar jeugdcommissie@fctrias.nl onder vermelding van:

onderwerp Vakantiekracht FC Trias, voornaam en achternaam, mobiele nummer en voorkeursdatum (meerdere dagen mag natuurlijk ook).

Per avond denken we twee tot drie personen nodig te hebben. De eerste persoon of het eerste tweetal/drietal dat zich voor een bepaalde avond meldt, zal/zullen daarvoor gelijk ingedeeld worden en toegevoegd worden aan de Whatsapp groep “Vakantiekrachten FC Trias”. In deze Whatsapp groep kunnen de positieve ervaringen gedeeld worden maar is er ook een korte lijn bij bijzonderheden.

 

Scroll naar boven