Informatie-avond Rinus trainingsapp KNVB

Dagelijks staan onze trainers op het veld. Van enthousiaste ouders tot gediplomeerde oefenmeesters.

Zij maken voetbal voor de FC Trias jeugd mogelijk en staan aan de basis van de ontwikkeling van onze nieuwe voetbalsterren.

De KNVB biedt speciaal voor deze trainers een nieuw online platform: Rinus.

Met de tool op KNVB Assist en de bijbehorende mobiele app hebben trainers op elk moment van de dag toegang tot honderden oefeningen en kant-en-klare trainingsschema’s en kunnen zij inspiratie opdoen om jeugdvoetballers optimaal te laten genieten van wat zij het liefste doen: voetballen.

Alle oefeningen, trainingen en meerweekse programma’s zijn ontwikkeld vanuit de voetbalvisie die de KNVB omarmt: met plezier beter leren voetballen.

Je kunt op Rinus terecht voor al jouw voetbaluitdagingen.

Of je nu voor het eerst een team gaat coachen of begeleiden, of al in het bezit bent van een KNVB-diploma.

Namens onze HJO & het jeugdbestuur willen we alle trainers van de JO19 t/m JO8 en mini’s, jeugd(technische)coördinatoren, verantwoordelijken voor het jeugdvoetbal en andere belangstellenden uitnodigen voor een presentatie over dit platform.

De avond zal worden gehouden op woensdag 12 juni aanstaande en duurt van 18:15 uur tot circa 21:00 uur. Aanmelden kan tot 8 juni op het e-mailadres fctriasjtc@gmail.com onder vermelding van naam en rol.

Verdere informatie vinden jullie in de bijlage. Klik hier om deze te openen.

Om alle trainers in staat te stellen om op deze avond aanwezig te zijn hebben we besloten dat er op 12 juni NIET getraind mag worden.

 

Scroll naar boven