Van de bestuurstafel – juni 2022

Via deze “Van de Bestuurstafel” houden we jullie graag op de hoogte van een aantal lopende en besproken onderwerpen zoals die tijdens de vergaderingen van het  algemeen bestuur  aan de orde zijn geweest.

Vrouwen-afdeling FC Trias terug naar de Zondag

Vanaf komend seizoen zullen onze vrouwen en meiden uit 1 en 2 weer uitkomen in de zondag-competitie. Onder Leiding van Gerard Overkamp en Wim Rijkse zullen zij weer op zondag in de regio spelen.  

We zijn nog op zoek naar een extra trainer voor onze leuke elftal Vrouwen 2!
Dit om samen met Wim het allerbeste uit deze dames te halen.
Wij wensen vanuit het bestuur veel plezier en veel succes toe.

Reguliere trainingen

De reguliere trainingen zullen tot 23 Juni doorlopen. Vanaf maandag 4 juli is het complex helemaal gesloten.

Gebruik “platte wagen”bij kampioenswedstrijden.

Gezien het recentelijke ongelijk in Losser met een huifkar heeft het bestuur besloten dat het voor teams van FC Trias niet is toegestaan om een dergelijk soort vervoermiddel in te zetten.
Alleen officiële goedgekeurde vervoersmiddelen voor personenvervoer mogen gebruikt worden.

Besturen met Impact

Binnen ons bestuur hebben Carolien Steintjes en Léon ten Elshof met goed gevolg de cursus “Besturen met Impact” van de KNVB met goed gevolg volbracht. Deze masterclass werd bij FC Eibergen gehouden.

Bijeenkomst Werkgroep Sport Gemeente

Op 21 Juni a.s. zullen enkele leden naar een bijeenkomst gaan van de gemeente om de onderlinge banden met de andere verenigingen te versterken.

Jubileum wijn FC Trias 20 jaar!

Vanwege ons 20 jarig jubileum zijn er twee diverse wijnen te koop
De wijnen:
Merlot
: Deze kersenrode wijn met de geur en smaak van rode bessen maakt dit tot een voorbeeld voor een heerlijke, soepele Merlot voor ieder gewenst moment.

Chardonnay/Viognier: Ronde en elegante Chardonnay-Viognier heeft een bleek gouden kleur en aroma’s van delicaat fruit, hazelnoten en witte bloemen. Op het palet is deze wijn fris met smaken van abrikozen en appels en hints van amandelen.
Merlot € 6,95 per fles. Prijs voor een doos á 6 flessen is € 40,–
Chardonnay/Viognies € 6,95 per fles. Prijs voor een doos á € 40,–


Je bestelling kun je mailen naar vrijwilligerscommissie@fctrias.nl


Afsluiten kantine

Ons kantinepersoneel bestaat uit enthousiaste vrijwilligers die er voor zorgen dat na de trainingen en wedstrijden een ieder nog lekker kan nazitten in onze kantine. Om veiligheidsredenen zou het bestuur graag zien dat de laatste personen, die de kantine/het complex verlaten, gezamenlijk met het kantinepersoneel afsluiten. Dus graag even op elkaar wachten tot ook het barpersoneel klaar is en iedereen gezamenlijk weg kan gaan.

Rookvrije generatie

We zijn al enige tijd rookvrij op de zaterdagen. Een groot spandoek bij de ingang is inmiddels goed zichtbaar. Wij vragen dan ook iedereen dit te respecteren.
Via dit bericht willen we dit even weer onder de aandacht brengen.

Overig

In het kader van de AVG en om uniformiteit in de berichtgeving te krijgen heeft het bestuur besloten dat alle verslagen en berichten via de pr-commissie moeten lopen. De email-
adressen pr@fctrias.nl en websiteredactie@fctrias.nl kunnen hiervoor worden gebruikt.

Volgende bestuursvergadering woensdag 22 juni a.s.

Met vriendelijke groet,
Carolien Steintjes
Secretaris FC Trias
secretariaat@fctrias.nl

Scroll naar boven