Van de bestuurstafel(4)

Op 16 maart jl. heeft er weer een vergadering plaatsgevonden van het Algemeen Bestuur van FC Trias. Tijdens de vergadering zijn o.a. de volgende punten besproken:

Periodiek overleg bestuur FC Winterswijk
Het Dagelijks Bestuur van FC Trias heeft op 29 februari jl. een constructief overleg gehad met het Dagelijks Bestuur van FC Winterswijk.

 • Het doel van dit overleg was om als “buren” kennis en ervaring met elkaar uit te wisselen, ondanks dat je uiteraard ook elkaars (gezonde) concurrenten bent.
 • Beide besturen hebben het overleg als positief ervaren en hebben daarom over en weer de intentie uitgesproken om dit periodiek te blijven doen.

Kantine: pinnen en “contactloos betalen”

 • Na alle mogelijkheden zorgvuldig in kaart te hebben gebracht, heeft het bestuur in overleg met de Kantinecommissie besloten om op korte termijn de mogelijkheid van pinnen en “contactloos betalen” in de kantine van FC Trias mogelijk te maken.
 • De ingangsdatum zal via de website van FC Trias worden gecommuniceerd.

Jeugd

 • Het bestuur is verheugd dat de A1 afgelopen weekend periodekampioen is geworden. Een prestatie van formaat, wat zeker ook geldt voor de tweede plek op de ranglijst, die de A1 momenteel inneemt. Ook de B1 maakt een heel goed seizoen door en doet nog volop mee voor de 2e periode. Het toont maar weer aan dat FC Trias over veel jeugdig voetbaltalent beschikt. Daar mogen we als club trots op zijn!
 • Wat ook niet onvermeld mag blijven, zijn de goede vorderingen van jeugdscheidsrechter Wessel ten Damme (16 jaar, B2). Hij zal binnenkort zijn eerste wedstrijden gaan fluiten voor de KNVB (jeugd) en de Winterswijkse Federatie (senioren). Een knappe prestatie van deze jeugdige topscheidsrechter in de dop!

PR & Communicatie

 • De PR-commissie start deze week met de rubriek “In the Spotlight”. In deze rubriek wordt speciale aandacht gegeven aan een vrijwilliger of groep vrijwilligers, een bijzondere speler of team. Op die manier kunnen we als vereniging laten zien wat er speelt binnen FC Trias en wat er achter de schermen allemaal gebeurt.

Enquête

 • De ledenenquête is klaar en zal in de 1e week van april worden verstuurd.
 • Hierbij nogmaals een oproep aan alle leden om -voorzover wij dat nog niet hebben- hun juiste e-mailadres aan ons door te geven. Dit kan via de website van FC Trias, Contact >> Lidmaatschap >> Mutatie lidmaatschapsgegevens. Op het e-mailadres dat wij van jou hebben, zul je ook de ledenenquête ontvangen.

Sponsorcommissie

 • De Sponsorcommissie organiseert op 24 maart a.s. vanaf 19:45 uur een geheel verzorgde sponsoravond bij FC Trias met als thema “Het sportieve leven van de ondernemer”.
 • Alle sponsoren van FC Trias zijn hiervoor uitgenodigd. Onder leiding van Domien Esselink zal er een paneldiscussie plaatsvinden. In het panel zitten o.a. Jan Vreman (trainer De Graafschap) en Steven Verheijen (trainer FC Trias 1). Ook zal er een presentatie worden gehouden door LPL Advocaten uit Winterswijk.

Bataafseweg

 • Op 23 maart a.s. zullen er door de Gemeente Winterswijk tijdelijke drempels worden geplaatst op de kruising van de Bataafseweg met de Steengroeveweg. Het verkeer kan hier enige hinder van ondervinden. Het bestuur zal opnieuw bij de Gemeente Winterswijk informeren naar de toegezegde reparaties van het wegdek.

Volgende bestuursvergadering
De volgende bestuursvergadering is op woensdag 20 april a.s. om 20:00 uur.

Met vriendelijke groet,

Klaas Dijkstra
Secretaris FC Trias
06-11607574

Scroll naar boven