Veteranen (blijven) in vorm

Vandaag werd er op het Heutinkveld afgetrapt tegen Vios Beltrum. Een geduchte tegenstander die altijd strijd om de bovenste plaatsen.Binnen een minuut toonde doelman Erwin ten Pas zijn kwaliteit door een kopbal knap uit de onderhoek te tikken.

Daarna was Trias goed bij de les. Nick Dute schoot in de vijfde minuut vanaf de zestienmeterlijn raak. Even later werd de voorsprong verdubbelt door een eigen doelpunt. Een voorzet werd door een Vios verdediger gepromoveerd tot doelpunt. In de 20ste minuut een uitstekende pass van Hennie ten Damme op de sprintende Joost te Selle die met een strak schot de 3-0 binnenschoot.

Gerust werd er met de comfortabele 3-0 voorsprong.

Na de rust waren de rollen omgedraaid. Vios liet zien dat het niet voor niets jaarlijks bovenin meedraaien en drong aan. Toch was het Trias dat de grootste kansen kreeg, gescoord werd er echter niet waardoor Vios bleef geloven in een kanteling van de wedstrijd en strijden voor een beter resultaat. Uiteindelijk werd er aan beide zijden niet meer gescoord wat een prima 3-0 overwinning voor Trias betekende.

Scroll naar boven