Veteranen tegen koploper

Vandaag traden de veteranen onder zonnige vrieskoude omstandigheden in en tegen Sportclub Rekken aan. Rekken is de ongeslagen koploper.

In het eerste kwart van de wedstrijd was het meeste balbezit voor Rekken zonder dat dit tot kansen leidde. Na een kwartier een zondagsschot van 30 meter, het betekende de 1-0 achterstand voor Trias. Rekken liet daarna zien waarom het koploper is met 5 winstpartijen uit evenzovele wedstrijden. Trias kon het niet bijbenen met als gevolg een 4-0 achterstand. Trias kreeg één grote kans om de achterstand te verkleinen doch Stefan Storteles schoof de bal van dichtbij naast het lege doel zodat er met 4-0 gerust werd.

De 2e helft schakelde Rekken een tandje terug. Dit gaf Trias de kans om voorzichtig de aanval te zoeken. Het leidde tot een aantal kansen waarbij het manco van dit seizoen duidelijk zichtbaar werd. Ondanks de goede kansen werd er niet gescoord. In zes gespeelde wedstrijden werd er nog maar twee maal gescoord… Rekken scoorde in de laatste minuut nog zodat het een nederlaag van 5-0 werd voor de veteranen.