‘Voor iedereen wat wils’ tijdens leuke nevenactiviteiten

Tijdens de winterstop wordt er natuurlijk wel gezaalvoetbald en getraind maar bovendien organiseert onze activiteitencommissie voor elke leeftijdsgroep passende nevenactiviteiten. Zo was er op vrijdagavond 18 januari een echte meidenavond en de dag er na hadden de jongens een groot FIFA toernooi.

Er was veel gezelligheid, gegiechel, geklets maar er werd ook zeker geconcentreerd gewerkt door de groot groep meiden die deelnamen aan de workshops: lekkere chocolaatjes maken (o.l.v. DOT) en bloemschikken (o.l.v. Timmermans & Mulder). Om de chocola goed hard te krijgen moest alles maar naar buiten worden versleept, want binnen was het heerlijk warm, maar te warm voor de chocola. Na afloop ging iedereen natuurlijk naar huis met een doosje vol heerlijke chocolaatjes en een prachtig bloemstukje.

Ook bij de jongens was de concentratie groot. Strakke koppen achter de grote schermen in kantine waar in twee verschillende groepen werd gestreden om de hoogste eer. ‘s Morgens begonnen de O10 t/m O12 waarbij Kyron Urlaub de beste was en waren er eervolle tweede en derde plaatsten voor Merijn Snaphaan en Tijn Kuipers. Na de middag kropen de jongens van de O13 t/m O17 achter de spelcomputers en uiteindelijk was Emiel Damkot de grote winnaar voor Costa de Jongh(2) en Milan Frenken(3).

Grote dank gaat uit naar iedereen die geholpen heeft om van de activiteiten weer een succes te maken. Klik op onderstaande foto voor meer foto’s

Scroll naar boven