Terechte nederlaag FC Trias 1

FC Trias liet in de 1e wedstrijd na de winterstop zien dat men nog niet klaar is voor de 2e seizoenshelft. Uw verslaggever gaat er ook niet veel woorden aan vuil maken, na zo’n belabberde wedstijd. Direct in de 3 minuut ging het al fout. Een blunder achterin werd direct benut door de thuisploeg SML. In de 18e minuut was het Tom die op de goal schoot, echter deze bal was net te hoog. SML liet FC Trias in leven door minimaal 2 kansjes niet te benutten.

In de 2e helft speelde FC Trias niet veel beter. Constant was men te laat, werden de 2e ballen niet gewonnen en het was SML die ook in deze 2e helft de kansen niet wist te benutten anders was de wedstrijd al veel eerder beslist geweest. Tekenend voor FC Trias was de enigste kans, die men kreeg, in de 2e helft in de 86e minuut!. Maar Joost zijn inzet was niet hard genoeg. Dat SML in de 90e minuut de 2-0 maakte was volledig verdiend.

FC Trias zal de komende wedstrijden uit een heel ander vaatje moeten tappen om niet verder weg te zakken. Wel wil de selectie de aanwezige supporters bedanken voor de verre reis die men gemaakt heeft. Onze excuses voor de prestatie die vanmiddag geleverd werd. Zondag a.s. speelt FC Trias thuis tegen vv Doetinchem.

Scroll naar boven