FC Trias – Vogido

“FC Trias verloor in 3A geflatteerd van Luctor et Emergo en verloor daarmee de hoop om om de prijzen mee te doen”, aldus een citaat in de Gelderlander van afgelopen maandag.

Dat klinkt wel erg somber en natuurlijk gevoed door het commentaar van onze trainer: “Het lijkt alsof we kansloos hebben verloren, maar dat was niet zo”, aldus Yassin Quardighi van het Winterswijkse FC Trias. “We hebben onszelf enorm tekort gedaan. Probleem was dat het al na vijf minuten 1-0 stond. Daarna hebben we een uur lang gejaagd op de 1-1, maar door een omschakelmoment werd het 2-0. Bij de 3-0 verspeelde onze keeper de bal aan hun spits. De kans dat we nog mee konden doen om de bovenste plaatsen is verkeken” aldus Yassin in dezelfde Gelderlander van maandag jl.

Met de laatste zin is ondergetekende het (nog) niet helemaal eens.Toegegeven, de kans op een kampioenschap kunnen we wel vergeten. Maar gezien de wekelijks zeer verrassende uitslagen is een klassering in de top 3 nog steeds mogelijk…

Vandaag komt ‘Voor Ons Genoegen Is Dit Opgericht’ uit Enschede op bezoek. Onze gasten staan ook in de middenmoot met slechts 2 punten minder dan FC Trias. De heenwedstrijd op het mooie complex in Enschede heeft FC Trias met 2-3 gewonnen, o.a. door 2 terecht gegeven strafschoppen. De verschillen tussen beide teams zijn dus niet groot en we kunnen weer een spannende wedstrijd verwachten.

Namens het bestuur heet ik onze gasten uit Enschedé van harte welkom en wens hen, maar natuurlijk ook onze eigen supporters, een fijne en vooral sportieve zondagmiddag op ’t Huitinkveld toe.
Wédegé.

De wedstrijd wordt gespeeld met ballen beschikbaar gesteld door Prijshamer, Loonbedrijf Meerdink en Heegt Installatie waarbij de aftrap wordt gedaan door pupillen van de week: Dimm Vergeer en Hugo Kroeze van onze JO09-4. Dimm en Hugo stellen zich graag aan jullie voor:

Naam: Dimm Vergeer
Leeftijd: 8 jaar
Broer/zus: broer Senn en zus Mirre
School en groep: groep 4a
Lievelingseten: Spaghetti
Hobby’s: 1.Voetbal!, 2.vissen en 3.fietsen
Wat wil je later worden: automonteur
Dé club van Nederland: Ajax
Dé voetballer van Ned.: Virgil van Dijk
Dé wereldvoetballer: Christiano Ronaldo
Uitslag FC TRIAS- VOGIDO: 2-1

Naam: Hugo Kroeze
Leeftijd: 8 jaar
Broer/zus: broertjes Benjamin en Olivier
School en groep: basisschool St. Jozef, gr. 4
Lievelingseten: patat en noodles
Hobby’s: voetballen, basketbal en hockey
Wat wil je later worden: voetballer of gemeenteambtenaar
Dé club van Nederland: AZ en Twente
Dé voetballer van Ned.: Xavi Simons
Dé wereldvoetballer: Messi
Uitslag FC TRIAS- VOGIDO: 4-2

Scroll naar boven