AANGEPASTE VOORLOPIGE INDELING JEUGDTEAMS FC TRIAS SEIZOEN 2020-2021

Elk jaar weer een spannend moment: de teamindelingen voor het nieuwe seizoen. In samenwerking met de HO, Technisch Coördinatoren en de trainers zijn de selectie-teams onderbouw samengesteld op basis van onderstaande aspecten:
Trainingsopkomst
Houding/Inzet
Lerend Vermogen
Techniek
Motoriek

In de bovenbouw is de voorlopige indeling zorgvuldig gemaakt door de JTC/coördinatoren/ trainers en damescommissie. Zoals gemeld zijn het voorlopige teamindelingen. Dit betekent dat er de komende periode nog verschuivingen kunnen plaatsvinden.

Er zijn in de onderbouw en bovenbouw nog teams waar geen trainers en leiders bij staan. Dus meld u aan om aankomend seizoen trainer of leider te worden van een team. Want we zullen het samen moeten doen.

Hieronder vindt je de voorlopige teamindelingen per leeftijdscategorie, welke op 1 juli zijn bijgewerkt:
JO8
JO9
JO10
JO11
JO12
JO13
JO15
JO17
JO19
MO15 en MO19

Eventuele vragen aangaande de voorlopige teamindeling verzoeken wij uitsluitend per email te richten aan: jeugdcommissie@fctrias.nl. Alle vragen zullen met zorg door de betreffende afdeling worden behandeld. Vragen die op andere wijze worden gesteld, kunnen wij helaas niet in behandeling nemen.

Wij wensen jullie allemaal een fijne vakantie! In de week van 10 augustus (week 33) zullen de trainingen weer starten. Kan uiteraard voorkomen dat, i.v.m. vakanties, nog niet alle trainers aanwezig zijn. Niet aanwezige trainers zullen zelf voor een vervanger zorgen dan wel hun spelers met een ander team mee moeten laten trainen.

Met sportieve groet,
Hoofd Jeugdopleiding FC Trias
Jeugd Technische Commissie FC Trias
Jeugdcommissie FC Trias

Scroll naar boven