VOORLOPIGE INDELING JEUGDTEAMS FC TRIAS SEIZOEN 2022-2023 (update 4-8-2022)

In samenwerking met de Hoofd Jeugd Opleiding, Technisch Coördinatoren en de trainers zijn de voorlopige teamindelingen samengesteld op basis van onderstaande aspecten:
* Trainingsopkomst
* Houding/Inzet
* Lerend vermogen
* Techniek
* Motoriek

Zoals reeds vermeld, het zijn voorlopige teamindelingen. Dit betekent dat er de komende periode nog verschuivingen kunnen plaatsvinden. Laatste kleine wijzigingen doorgevoerd (4 augustus 2022) in de bovenbouw vanaf de JO13 en hoger.

Er zijn in de onderbouw en bovenbouw nog teams waar geen trainers en leiders bij staan. Dus meld u aan om aankomend seizoen trainer of leider te worden van een team. Want we zullen het samen moeten doen.

Klik hier om de indeling te bekijken.

Eventuele vragen aangaande de voorlopige teamindeling verzoeken wij uitsluitend per email te richten aan: jeugdcommissie@fctrias.nl. Alle vragen zullen met zorg door de betreffende afdeling worden behandeld. Vragen die op andere wijze worden gesteld, kunnen wij helaas niet in behandeling nemen.

Wij wensen jullie allemaal een fijne vakantie!

Start trainingen:
* Voor de onderbouw (t/m JO12) 22 Augustus.
* Voor de bovenbouw (vanaf JO13) op uitnodiging van de trainer

Uiteraard kan het voorkomen dat, i.v.m. vakanties, nog niet alle trainers aanwezig zijn. Niet aanwezige trainers zullen zelf voor een vervanger zorgen dan wel hun spelers met een ander team mee moeten laten trainen.

Met sportieve groet,
Hoofd Jeugdopleiding FC Trias
Jeugd Technische Commissie FC Trias
Jeugdcommissie FC Trias

Scroll naar boven