Waardige afsluiting en afscheid FC Trias 5!

Op zaterdag 7 mei heeft FC Trias 5 het seizoen op een waardige manier afgesloten!!

In de laatste wedstrijd van het seizoen kwam FC Trias in een matige eerste helft op een 0-2 achterstand tegen Marienveld 2.
Na een donderspeech in de rust van vooral keeper Ronald kwam FC Trias sterk uit de kleedkamer en binnen 10 minuten was de stand alweer gelijk. Eerst kopte Hans een fraaie voorzet van Harm binnen en niet veel later wist Theo een voorzet van Robert W. langs de keeper te koppen, 2-2. Hierna nam FC Trias geen gas terug en ging vol voor de winst. Halverwege de 2e helft kreeg FC Trias een corner, die door Robert W. bij de 2e paal werd neergelegd. George kopte de bal prachtig breed op Harm en ook hij wist met zijn hoofd te scoren, 3-2. Marienveld was geknakt en zodoende kon FC Trias nog een keer scoren. Theo stuurde met een mooie steekpass Edwin richting het doel van Marienveld en hij was niet zelfzuchtig en legde de bal keurig breed op Harm, 4-2.

Met de winst in de achterzak werd het tijd voor om afscheid te nemen van diverse spelers. Eerst kwam grensrechter Ben nog in het veld om de laatste 10 minuten nog mee te voetballen. Een minuut voor tijd kwam er een drievoudige wissel en werden Ronald, George en Theo terecht gewisseld in hun laatste wedstrijd (zie video). Na de wedstrijd werd er stilgestaan bij het afscheid van leider Mark, grensrechter Ben, keeper Ronald en de spelers George, Rick (niet aanwezig) en Theo. Ook Edwin zelf nam afscheid als leider, maar gaat wel door als speler. Dave doet het omgekeerde en stopt noodgedwongen als speler, maar wordt de nieuwe leider van het team. En uiteindelijk speelden we deze wedstrijd wel 2 goede helften, want in de 3e helft waren we echt onverslaanbaar en bleef het nog lang gezellig op ’t Huitinkveld.

Namens alle afscheidnemende personen …. Bedankt voor de mooie jaren met dit team en succes in de komende jaren!!