Wederom fantastische Rabo Kids Cup

Alle kinderen van de groepen 2,3 en 4 van het Winterswijkse basisonderwijs kunnen weer terugkijken op een geweldige, zonnige Rabo Kids Cup zoals wij die op woensdag 22 mei 2019 organiseerden. Al vroeg in de ochtend zijn zo’n twintig vrijwilligers aan de slag gegaan om de 9 speelvelden en de extra fietsenstalling gereed te maken. Stef zorgde er voor dat zijn ‘fotostudio’ helemaal in gereedheid was. Kortom: we waren er klaar voor!

Om 15:00 uur werd voor de eerste keer het fluitsignaal gegeven voor de start van de vele wedstrijdjes. De wedstrijden werden o.a. begeleid door personeel van de sponsor, de Rabobank en studenten van het Graafschap College. Iedereen genoot volop, zowel in als langs het veld. De spelers werden enthousiast toegejuicht door vele vaders, moeders, opa’s en oma’s die samen zorgden voor een mooie sfeer op ’t Huitinkveld.

Tussen de wedstrijden door werden de teams op de foto gezet door Stef Meeusen en Wim Woestenesch, een extra bedankje voor beide heren is zeker op z’n plaats! Wij gaan er van uit dat alle deelnemers en toeschouwers net zo genoten hebben als de organisatie. Grote dank gaat uit naar alle vrijwilligers die, op welke manier dan ook, mee hebben geholpen om van de Rabo Kids Cup 2019 weer een geweldig succes te maken!

Klik op onderstaande foto/link om de teamfoto’s te bekijken:

Klik op onderstaande foto/link voor wat sfeerfoto’s

Ook RTV Slingeland was aanwezig en zij maakten de volgende reportage: