Veteranen gelijk

Vanmorgen om kwart voor acht was het zevende present bij Hotel/Restaurant Mondriaan waar de koffie klaar stond. De wedstrijd in en tegen Buurse 5 stond op het programma.

De teams waren in het begin gelijkwaardig aan elkaar al kreeg Trias een paar serieuze kansen om de score te openen. Toch was het Buurse dat na 20 minuten op voorsprong kwam, langzaam maar zeker veroverde Trias een veldoverwicht en speelde Buurse op de counter. Een schot van Hennie ten Damme werd door de doelman van Buurse foutief beoordeeld, de terechte gelijkmaker was met een gelukje een feit. Met 1-1 werd er gerust.

Na rust een zelfde spelbeeld, Trias had de bal, Buurse hanteerde de counter, met succes, na een kwartier de voorsprong voor Buurse. Trias kreeg goede mogelijkheden op de gelijkmaker doch in eerste instantie bleef de gelijkmaker uit. Het was wederom Hennie ten Damme, twee man werden in het strafschopgebied knap uitgekapt en van 11 meter was het raak 2-2. Trias kreeg nog goede mogelijkheden op meer, gescoord werd er niet meer en bleef het bij 2-2.

’s Middags de jaarlijkse bbq, ditmaal in Kotten bij de leider van het meest ervaren team van Winterswijk en wijde omstreken. De foto toont de plaatselijke zandstorm in Kotten. De verzorging was zoals gebruikelijk in handen van sponsor Mondriaan, het was wederom tiptop in orde, onze dank hiervoor. Aan het eind van de middag is de nieuwe aanvoerder voor het nieuwe seizoen al gekozen. Maarten, succes, de verwachtingen zijn hooggespannen. Johan, bedankt namens het hele team voor de strenge doch rechtvaardige coaching en gastvrijheid. Volgende week de laatste wedstrijd op het Huitinkveld tegen Dinxperlo.