Wedstrijd 8 februari 2020 FC Trias tegen FC Eibergen (JO 8-5)

Wedstrijd Trias JO 8-5 tegen FC Eibergen

Vanochtend, 8 februari, nog vroeger dan vorige week op gestaan. Gelukkig hoefden we niet de ramen vd auto te krabben en waren we allemaal om 8 uur aanwezig. Dit keer nog spannender dan de vorige keer want dit was een echt team uit een ander dorp. Nog wat aanwijzingen, iedereen op positie en daar klonk het eerste fluitsignaal. Jesse stond de eerste helft op doel en had het vrij relaxed. Trias kwam voor en met 3-0 gingen wij de rust in.

Onze kanjers vonden het erg lastig om na een doelpunt weer terug te zakken naar eigen helft. Zo fanatiek om doelpunten te maken en moe absoluut niet.

In de rust werd Jesse gewisseld door Jinthe en ook zij had het vrij makkelijk. Mooie voorzetten werden er gegeven, doelpunten werden gemaakt waar menig topspeler uit de ere divisie jaloers op zou zijn. Er werd links benig gespeeld (laatste training beetje opgeoefend) en aan het einde vd wedstrijd gingen alle penalty s erin. Hoe trots kun je dan zijn als trainer, wij kunnen jullie vertellen SUPER TROTS!

EINDSTAND 8-3

Een mooi compliment van de trainer vanuit de tegenpartij: hij was best een beetje jaloers dat iedereen vanuit Trias in positie ging staan na een doelpunt en aanvang wedstrijd💪🏽!

Toppers, tot volgende week! Sportieve groet Thijs en Wilma

Scroll naar boven