Een wedstrijd fluiten is gewoon leuk!!

FC Trias werkt voor het organiseren van de scheidsrechters al jaren via de Winterswijkse Scheidsrechtersfederatie samen met de andere Winterswijkse clubs, aangevuld met Bredevoort en sinds dit jaar AD’69. Hierdoor zijn we in staat om voor vrijwel alle seniorenwedstrijden ook te voorzien in een neutrale scheidsrechter.

Voor de wedstrijden van de jeugd op zaterdag maken we gebruik van vrijwilligers en, sinds dit seizoen, ook de spelers van de seniorenelftallen.

Om de kwaliteit van de scheidsrechters verder te verhogen hebben we contact gelegd met de KNVB voor het organiseren van een cursus Verenigingsscheidsrechter. Voor leden van FC Trias is het mogelijk deel te nemen aan deze cursus, waarna we jullie natuurlijk graag inzetten voor het fluiten van wedstrijden op zaterdag en/of zondag. Daarom worden de kosten van deze cursus door FC Trias vergoed.

Waarom is een wedstrijd fluiten leuk?

  • Je maakt onderdeel uit van een grote groep enthousiaste vrijwilligers bij FC Trias
  • Je draagt bij aan het plezier van je clubgenoten en je eigen kinderen
  • Je bent heerlijk in beweging in de buitenlucht, wat ook gezond is

De cursus zal waarschijnlijk in dit najaar of begin voorjaar 2018 worden gehouden en bestaat uit 4 avonden van 3 uur.

Vanuit FC Trias word je begeleid bij het fluiten van je eerste wedstrijden, zodat je er zeker niet alleen voor staat.

Hiermee willen we geïnteresseerden dus ook oproepen zich hiervoor aan te melden. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Willy Bras (06-39126787) of Raymond Niënhuis (06-12232031) van de scheidsrechterscommissie. Aanmelden kan via scheidsrechterscommissie@fctrias.nl.

Scroll naar boven