Wedstrijd JO8-5 tegen JO8-4

Op 1 februari vroeg uit bed en op naar het Trias veld voor een spannende wedstrijd, de allereerste echte wedstrijd. Het weer viel mee en het bleef droog. Sommige jongens hadden kriebels in hun buik en vonden het best spannend. Gelukkig was Johan er om de tips te geven en was dit voor onze kanjers lekker vertrouwd.

Na een aantal high fives, werd het team ingedeeld. Daar ging het fluitsignaal en kon de wedstrijd beginnen!

De 1ste helft stond Willem op doel. Hij kreeg een paar ballen die hij tegen moest houden maar dit was appeltje eitje. Rick, Jinthe en Lize waren ijzersterk in de verdediging. Na een samenspel van Levi en Jesse kon Noah in de 1e helft een doelpunt maken. De 0 was weg… en onze kanjers kregen “vleugels”. In de eerste helft heeft iedereen 5 minuten in de wissel gestaan.

Na 20 minuten was het tijd voor ranja en konden ze even uitrusten. Was toch best pittig 20 minuten aan 1 stuk voetballen.

In de tweede helft werd Willem (keeper) gewisseld voor Jesse. Na een paar spannende momenten (vooral voor zijn moeder 🙈) konden wij de 0 behouden. In de 2e helft werd er meer samen gespeeld waardoor Noah de 2_0 op het scorebord toverde. De laatste 10 minuten is er in goed overleg met de coach vd tegenpartij besloten dat iedereen in het veld mee ging doen. Dus geen wissels aan de zijlijn.

Na het laatste fluitsignaal werd er een klein feestje gevierd, buikpijnen waren ineens over en niemand was moe 😉. Langs de zijlijn hadden wij lekker veel supporters, wat voor voor onze kanjers erg leuk was.

Jinthe, Lize, Rick, Willem, Levi, Noah & Jesse ,wij zijn super trots op jullie!
Tot woensdag!
Thijs en Wilma

Scroll naar boven