Wedstrijdverslag AZSV JO11-10 – FC Trias JO11-10

Het was weer vroeg op deze (19-11-2016) zaterdag. Dit keer voor de uitwedstrijd tegen AZSV. Een ware ‘zes-punten-wedstrijd’. Er stond een stevige en frisse wind over het veld. Daar werd gretig gebruik van gemaakt. Al snel wisten de kleine boys in blue de weg naar de goal van de tegenstander te vinden. Dit resulteerde in diverse doelpogingen. Het duurde nog tot ongeveer de 15e minuut voordat Kamil ook echt het net wist te vinden. 0 – 1!
De jongens kregen de smaak te pakken en al snel volgde de 0 – 2 door een mooi afstandsschot van Martijn. In plaats van laatste man was hij deze wedstrijd doorgeschoven naar voren en pakte dus goed uit! Niet veel later schoot Tygo een mooi boogbal in de verre hoek van het doel. Prachtige goal!!
En zo gingen we naar de ranja. Een bespreking of wisseling in de tactiek was niet nodig. De jongens concluderen zelf; “Het gaat best goed zo. ” En zo was het! De 2e helft met hetzelfde strijdplan weer het veld in. Het ging iets meer gelijk op hoewel de tegenstander niet heel gevaarlijk werd. Keeper Senna hield het doel schoon. Er werd nog 1x keer gescoord; ditmaal door onze spits Ryos. 0 – 4; eindstand!
Mooie pot, goed voetbal en met de 3 punten (kunnen we goed gebruiken) weer terug naar Trias!

Scroll naar boven